избери език: български | english

Спешно преместване на трасета

2018-08-26

Спешно преместване на трасета

[...още]

Нова каса ул.Драговица 3.

2015-01-27

Нова каса ул.Драговица 3.

[...още]

Нова каса в Ст.Град .

2015-01-09

Нова каса в Ст.Град в базар при Стол 4

[...още]

Нова каса за кв.Слатина на ул.Слатинска 23

2011-12-01

Нова каса за кв. Слатина ул.Слатинска23

[...още]

Анкета

Харесвате ли новия ни сайт?

Да
Не
Има какво още да се желае

БИЗНЕС ПОТРЕБИТЕЛИ

За Фирмата

"Оптик-Ком България” ЕООД е изцяло български интернет оператор, специализиран в разработка и изпълнение на телекомуникационни решения за корпоративни клиенти, кабелни оператори и интернет доставчици.

Kомпанията е основана още през 1997 г. и в основната концепция на работа е заложена абсолютната безкомпромисност по отношение на качеството на предоставяните услуги.

Оптик-Ком България ЕООД е официално лицензиран ISP и притежава търговската марка Optic-Com, регистрирана в патентното ведомство на Република България.

В момента компанията оперира със сумарен капацитет над 10 Gbps (10240 Mbps) към Международното Интернет пространство и над 150 Gbps (153 600 Mbps) към българското Интернет пространство, което поставя компанията на водещи позиции в сектора.

Техническа Поддръжка

24/7 поддръжка и мониторинг на мрежата и услугите чрез денонощен телефон (HOT LINE). Техническите ни специалисти разполагат със средства и инструменти, позволяващи им да реагират незабавно при евентуална техническа неизправност или повреда.

 

Техническите ни центрове са оборудвани с най-съвременна техника - електрическо захранване през UPS, подсигурено с генератор, климатизация на помещенията, двойни подове с антистатично покритие, 24-часова охрана.

 

Центровете работят независимо един от друг като това дава възможност клиентите ни да получат безпрецедентни гаранции за непрекъсваемост на предоставяните услуги. С цел да се осигури безпроблемна и непрекъсната доставка на услугата ни в допълнение на основното оборудване Оптик-Ком България ЕООД разполага с:

 

Автономна система за електрическо захранване в техническите си центрове, подсигурено от UPS и дизел генератори.

 

Максимално надеждна система за мониторинг на мрежата.

 

Усвъвършенствана система за обслужване на клиентите.

(c) Optic-Com 2009. Всички права запазени